Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 11 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,0 / 10
Fasiliteter
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
7,4 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-20


1 av 10

+
har fått rom i enden av 8 etasje med dusj og do hvar for seg .for å luke døra på rom dar dusjen var måtte gå inn i dusjen .Doen hadde ikke noe ventelasjon det var veldg vond lukt Vi satt ute på balkongen helle natta Da vi har spurt om byte rom di sa at vi har fått rom hav utsikt det vi har betalt for. Har fått et normal rom til slut men det var ikke en fin opplevelse .
-

Bekreftet gjest: 2019-08-10


5 av 10

+
Veldig bra frokost, lunsj og middag. De er flinke og effektive til å rydde bort brukte asjetter fra bordene. I tillegg er det store områder å gå rundt på.
-
De ansatte i resepsjonen bør dra på smile-og engelskkurs!

Bekreftet gjest: 2019-07-27


7 av 10

+
Flott bassengområde.
-
Mer variert mat i buffeten. Serverte akkurat det samme hver dag.

Bekreftet gjest: 2019-07-23


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-20


10 av 10

+
Fantastisk barnevennlig
-

Bekreftet gjest: 2019-07-16


10 av 10

+
Alle fasiliteter og ting for barna. Maten og drikke.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-13


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-06


8 av 10

+
Hagen rundt hotellet var bra. Stranden var veldig liten og lite innbydende til å bade + at vi badet i sjøgress
-
Lære de kundeservice!! Det var første å siste turen til Bulgaria

Bekreftet gjest: 2019-07-02


10 av 10

+
Mye som var urolig bra. Store rom. Pen standard. Diskret men tilgjengelig personale. Mye mat å velge i mellom, men den var litt smakløs, men slik er det med budfeltet ofte. Mye frukt å velge på, men dessertene var stort sett vonde.
-
Litt mer mat tilpasset besøkende fra vestlig del av Europa?

Bekreftet gjest: 2019-06-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

1016 vurderinger
Utmerket
 
432
Veldig bra
 
344
Bra
 
144
Mindre bra
 
59
Dårlig
 
37

Fem siste vurderinger

21.07.2019

Innlegg av MFA74 Lillestrøm, Norge

En uke på all inclusive

Et bra hotell. Vi har vært her på familieferie med all inclusive. Store, greie rom, stor seng med dyner. Det er jo noe vi nordmenn setter pris på. Matbuffetene er rikholdige og det skjer litt nytt hele tiden. De lojale drikkevarene er så som så, men funker greit. Betjeningen er behjelpelige men ikke alle snakker så godt engelsk. Bra basseng fasiliteter, kort vei til stranda. Rent, pent og ordentlig. Vi har kost oss.

 
07.10.2016

Innlegg av AndrzejK1777 Moss, Norge

Bulgaria på sitt beste!

Flott beliggenhet. Koselig hotell med flink betjening. Strand på formiddagen og gamlebyen Nessebar på ettermiddagen. Du kan også gå fra Nessebar til Sunny Beach. Der kan du kose deg på "ørten" nattklubber. Anbefales.

 
27.09.2015

Innlegg av Tor E Sørumsand

Prøv Sol Nessebar Palace - kanskje reiser du tilbake??

Vi hadde et 10 dagers all inclusive opphold fra 16. til 26 september 2015. Hotellet har grei standard. Det kan virke litt slitt, og er ikke det jeg vil kalle for 5 stjerners hotell, men vi hadde et fantastisk opphold her. Betjeningen er profesjonell og hyggelig og r opptatte av å yte den beste servicen. Kjøkkenet gjør en veldig god jobb og det var alltid mye å velge mellom både til frokost, lunch og middag. Vårt opphold var nok litt utenfor høysesongen, og det var meget bekvemt - aldri vanskelig å finne solsenger ved bassenget eller plass i restaurant eller bar. Dessuten var klimaet meget behagelig med +/- 20 C om natten og opp til +/- 25 på dagtid. Vannet i bassenget holde nesten 22 C mens det var ytterligere varmere i Svartehavet.

 
29.06.2015

Innlegg av maliogagnes

:D

Jeg,(16) bestemoren min og søsterene mine(17, og 14) reiste til dette hotellet! Rommene var store og fine, og vi hadde havutsikt. Det var masse mat i alle slags variasjoner og det var masse drikkevarer. Det var flere steder der du kunne gå å hente drikke. Det var alltid ledige solstoler. Bassenget var litt kaldt. Det var bra med masse aktiviteter på dagen som yoga, zumba, vann aerobic, vannpolo og dans. Showet på kvelden var bra med dans for alle på slutten. Det var kjempe morsomme vann sklier. Til tider var det irriterende med så mange øst europeere. Jeg tok negle extension på spa avdelingen på hotellet og resultatet ble bra, men noe ble litt skeivt. Søsteren min (14) satt på vippe extension og det så helt grusomt ut. Vippene ble satt på på øyelokket og det så ut som noen svarte prikker på hele lokket. Neste morgen da hun våkner var alle vippene borte. Styr unna vippe extension til 500kr som bare varer i 1 dag. Ellers var frisøren bra! Det var ganske bråkete i matsalen så vi satt oss ofte ut. Omgivelsene var kjempefine og jeg kunne godt ha reist tilbake.

 
15.07.2014

Innlegg av Synøve M Oslo, Norge

Barnehotell

Vi reiste til dette hotellet via Apollo en uke i Juni 2014 som par og jeg vil overhodet ikke anbefale det til voksene. Hotellet er sikkert et eldorado for barn. Det var løping og hyling i kantinen som var overfylt og lange køer for å få seg litt i magen. Maten var stort sett varm og god men for et støynivå! Redningen vår ble et rom innenfor kantinen som var noe roligere. Vin og øl var ok, men gratisdrinkene smakte oppvaskvann så vi betalte heller litt for vanlige drinker. Vi bodde i 3 etg rett over høytaleranlegget (sjøutsikt) og selv med verandadøra igjen var det høy musikk inne på rommet stort sett hele dagen. Vi klarte ikke å oppholde oss vad bassenget pga lydnivået, det gikk ikke an å lese en bok. Stranden var ikke fin, det luktet ikke godt der nede og det var overfyllt på formiddagen, men bedre mellom 1300-1600. Deilig temratur i vannet og nydelig vær hadde vi i det minste. Partybåt ankret opp rett ved stranden med dunkemusikk hver dag. To avdelinger med solstoler rett ved stranden var det beste og roligste stedet, Flott rengjøring der nede og god paella :) men harde solstoler uten madrasser. IKKE 5 Stjerner!!! Vi bestilte en utflukt via apollo og de hadde levert billetter til oss i resepsjonen som skulle leveres på rommet. De kom aldri og vi var nede og spurte etter bilettene to ganger men resepsjonen var meget arrogante og neket for at de hadde fått noen biletter. Det endte med at vi måtte kontalte Apollo som måtte ringe resepsjonen og da viste det seg at de lå der, men at noen hadde lagt dem slik at de ikke ble funnet. Vi ville legge oss tidlig siden vi skulle opp 07,men 2315 fikk vi endelig bilettene og da hadde vi spurt siden kl 18. To dager før avreise spurte vi om vi kunne ha rommet til 19 avreisedagen (90 lev) og vi fikk beskjed om at det skulle gå greit, men at vi kanskje måtte bytte rom noe som var helt ok for oss. Avreisedagen fikk vi beskjed om at vi bare kunne ha rommet til 16 og det var det ingen hensikt i så vi måtte forte oss å pakke slik at vi kunne sjekke ut 12. Vi ville ta en dusj før vi dro og fikk beskjed om at det var i spa avdelingen. Vi gikk ned en trapp og ingen ville vise oss hvor vi skulle gå så vi kjente på alle dørene der. Det sto ikke "dusj" på noen av dørene men vi kom inn i et rom med en naken mann som prøve å dekke seg til. Vi gikk opp igjen og spurte ,og det viste seg at det var der. Kvinner og menn i samme rom, kun med dusjforheng, og påkledning foregikk i plenum. Ikke var det håndlkær der og ikke fikk vi informasjon om at vi måtte låne to brikker i resepsjonen for så å hente håndklær ute ved bassenget. Ellers var rommet greit nok, senga var stor og god. Underholdningen var så som så. Vi dro til andre steder som gamle nessebar og sunny bech for å få litt avveksling og spise mat på koselige plasser. Styr unna!