Black Friday er over for denne gang

Neste år er Black Friday den 25. november 2022. Om du ikke vil gå glipp av Apollos tilbud på Black Friday og alle andre tilbud, anbefaler vi deg å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du hører fra oss neste gang vi har et tilbud du bare må få med deg!


Meld deg på nyhetsbrevet og få de beste tilbudene først.

Du kan når som helst avslutte abonnementet ditt via en lenke nederst i våre nyhetsbrev.

Håndtering av personopplysninger

Når du velger å abonnere på Apollos nyhetsbrev lagrer vi ditt navn og din e-postadresse for at vi skal kunne sende nyhetsbrev til deg. Vi samler også opplysninger om hvilke e-poster du velger å åpne, hva du klikker på samt hvilke tilbud du er interessert i.

Apollo jobber alltid for å finne den beste reisen for deg. Opplysninger om din reisehistorikk, dine preferanser samt hva du interesserer deg for i nyhetsbrevene brukes derfor for å tilpasse innholdet i e-postene som sendes ut til deg. I dette arbeidet får vi hjelp av vår samarbeidspartner Fresh Relevance. På denne måten kan Apollo gi deg relevant informasjon og tilbud som passer akkurat dine interesser.

Vi bruker også opplysningene vi samler inn for å analysere, utvikle og forbedre vår kommunikasjon samt våre produkter og tjenester.

Du kan når som helst velge å melde deg av nyhetsbrevet via en lenke nederst i brevene.

Vil du vite mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger? Les vår fullstendige personvernspolicy her


Flere tilbud & tips

Se alle våre tilbud, sjekk våre nyheter eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Aktuelle tilbud

Her finner du alltid våre billigste reiser, beste tilbud og aktuelle kampanjer akkurat nå.

Se alle våre tilbud

Restplasser

Gjør kupp på rimelige pakkereiser med hotell og fly. Eller hva med uspesifisert bosted og billige flybilletter? Bestill i dag – reis i morgen!

Bestill en restplass

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Hvorfor heter det Black Friday?
Black Friday er en shoppingdag med sine røtter fra USA som i løpet av de siste årene har vokst seg stort også i Norge. Fenomenet Black Friday sies å ha oppstått i Philadelphia, der navnet beskrev de store trafikkproblemene som oppstod dagen etter Thanksgiving, nettopp på grunn av det store volumet av shoppingsultne amerikanere. På 1950-tallet begynte folk egenmelde seg syke dagen etter Thanksgiving for å gi seg selv en langhelg og for å handle julegaver. I dag er Black Friday en kjent shoppingdag over hele verden. Like elsket som hatet!

Gjør et kupp på en reise under Black Friday på apollo.no
Vi på Apollo har i løpet av de siste årene også valgt å slå til med gode tilbud akkurat på Black Friday. Våre Black Friday-tilbud bruker å inneholde reiser til mange av våre mest populære reisemål, som H ellas, Kroatia, Albania og Spania med avreiser i ulike perioder i løpet av året og til veldig gunstige priser.