Black Friday

Black Friday tilbud hos Apollo


Nå er Black Friday over for i år. Vi ses på Black Friday 2021!

Gikk du glipp av årets Black Friday? Meld deg på vårt nyhetsbrev nedenfor så får du alltid vite om alle vare tilbud og kampanjer – året igjennom.  Sånn sett, så får du også først vite alt om vårt Black Friday tilbud i 2021 hos Apollo!

Du kan når som helst avslutte abonnementet ditt via en lenke nederst i våre nyhetsbrev.

Håndtering av personopplysninger

Når du velger å abonnere på Apollos nyhetsbrev lagrer vi ditt navn og din e-postadresse for at vi skal kunne sende nyhetsbrev til deg. Vi samler også opplysninger om hvilke e-poster du velger å åpne, hva du klikker på samt hvilke tilbud du er interessert i.

Apollo jobber alltid for å finne den beste reisen for deg. Opplysninger om din reisehistorikk, dine preferanser samt hva du interesserer deg for i nyhetsbrevene brukes derfor for å tilpasse innholdet i e-postene som sendes ut til deg. I dette arbeidet får vi hjelp av vår samarbeidspartner Fresh Relevance. På denne måten kan Apollo gi deg relevant informasjon og tilbud som passer akkurat dine interesser.

Vi bruker også opplysningene vi samler inn for å analysere, utvikle og forbedre vår kommunikasjon samt våre produkter og tjenester.

Du kan når som helst velge å melde deg av nyhetsbrevet via en lenke nederst i brevene.

Vil du vite mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger? Les vår fullstendige personvernspolicy her

Hvorfor heter det Black Friday?
Black Friday er en shoppingdag med sine røtter fra USA som i løpet av de siste årene har vokst seg stort også i Norge. Fenomenet Black Friday sies å ha oppstått i Philadelphia, der navnet beskrev de store trafikkproblemene som oppstod dagen etter Thanksgiving, nettopp på grunn av det store volumet av shoppingsultne amerikanere. På 1950-tallet begynte folk egenmelde seg syke dagen etter Thanksgiving for å gi seg selv en langhelg og for å handle julegaver. I dag er Black Friday en kjent shoppingdag over hele verden. Like elsket som hatet!

Gjør et kupp på en reise under Black Friday på apollo.no
Vi på Apollo har i løpet av de siste årene også valgt å slå til med gode tilbud akkurat på Black Friday. Våre Black Friday-tilbud bruker å inneholde reiser til mange av våre mest populære reisemål, som H ellas, Kroatia, Albania og Spania med avreiser i ulike perioder i løpet av året og til veldig gunstige priser.


Flere tilbud & tips

Se alle våre tilbud, sjekk våre nyheter eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Aktuelle tilbud

Her finner du alltid våre billigste reiser, beste tilbud og aktuelle kampanjer akkurat nå.

Se alle våre tilbud

Restplasser

Her finner du billige restplasser som for eksempel pakkereiser med fly og hotell. Bestill i dag, reis i morgen – eller litt senere!

Se alle restplasser

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her