Taxfree-varer fra Airshoppen

Forhåndsbestill taxfree-varer

Bestill taxfree-varene hjemme i fred og ro til både ut- og hjemreisen. Varene leveres til flysetet og du handler til bedre priser enn på flyplassen. Klikk på linkene under for å se taxfree-tilbudet hos respektive flyselskaper, og spar opp til 50 % på shoppingen.

  • Spar opptil 50 %.
  • Leveres til flysetet.
  • Prisgunstig og bredt sortiment.

   Se flere tilleggsprodukter»

Taxfree Novair

Novair er Apollos eget flyselskap. Novairs taxfree-butikk åpner 35 dager før avreise og tilbyr et stort sortiment med mer enn 1200 kjente merkevarer til uslåelige priser. Forhåndsbestiller du taxfree har du tilgang til et større tilbud enn det du finner om bord - pass på å bestille varene senest 5 hverdager innen avreise!

Forhåndsbestill tax-free varer hos Novair

Også hos disse flyselskapene kan du forhåndsbestille taxfree:

SAS Charter Bestill taxfree
Widerøe Bestill taxfree

Tollfrie varer

En oversikt over hva du har lov til å ta med deg finner du på Tollvesenet sine hjemmesider. Apollo er ikke ansvarlig for salg av tollfrie varer ombord i flyet, innkjøp foretatt på reisemålet eller forhåndsbestilte varer. Dette er en avtale som inngås mellom deg og flyselskapet. Husk å kontrollere varene dine før du åpner plomberingen og gi beskjed umiddelbart dersom noe er feil. Ved feil som oppdages i ettertid henviser vi direkte til flyselskapet.

Tollfrie varer i sikkerhetskontrollen

Skal du fly videre innenlands må du gå gjennom en ny sikkerhetskontroll. Handleposen må da være forseglet og kvitteringen ligge godt synlig i posen. Reisen videre innenlands må gjennomføres innen 36 timer etter kjøpet. Fra 28. januar 2014 kan transferpassasjerer fra alle land ta med forseglede tollfrie varer gjennom sikkerhetskontrollen. Du er selv ansvarlig for at posen med tollfrie varer er forsvarlig lukket. Ombord på flyet må du selv be kabinpersonalet om en ekstra forseglbar pose slik at kvitteringen blir forseglet inne i posen. Velger du å få personalet på Oslo Lufthavn til å sende varene hjem til deg må du selv dekke kostnadene for forsendelsen.