Hjelp til steg 4

Prisinformasjon/tillegg: Prisen som vises i foregående steg 3 er grunnpris fratrukket internettrabatt på kr 50,-. Tillegg som mat på flyet, avbestillingsbeskyttelse m.m. er ikke medregnet her. Prisen som vises i steg 4 er medregnet samtlige tillegg, og ved å klikke på "Detaljert prisinformasjon", får du oversikt over samtlige tillegg. Lenger ned på siden kan du klikke på "Bestill & endre tillegg" for å bestille/fjerne de ulike tilleggene.

Personopplysninger/kontaktperson: Her legger du som bestiller inn dine personopplysninger. Du som bestiller reisen er også den person som inngår avtalen med Apollo. Vær nøye med å fylle ut korrekt e-postadresse, da bekreftelse og billett kun sendes via e-post! Du vil altså ikke motta verken bekreftelse eller billett pr. post.

Bestill/endre tillegg: Ved å klikke på denne linken kan du her velge de ulike tilvalg som er tilgjengelige for reisen. Her velger du om du vil komplimentere din bestilling med for eksempel avbestillingsbeskyttelse, mat på flyet, transport til og fra hotellet og reiseforsikring. Husk at du må klikke på "Endre tillegg" for å oppdatere dine valg underveis! Klikk deretter på "Steng" for å bekrefte dine valg.

Bestilling av leiebil: På visse reisemål kan man bestille leiebil i forbindelse med at du bestiller din reise. Dette gjør du således her dersom dette er mulig for det valgte reisemålet.

Medreisende: Her fyller du i personopplysninger for dine medreisende.