Hjelp til steg 3

Hotell: Her ser du en liste over de hoteller som er mulig å bestille på det reisemålet du har valgt. Klikker du på hotellnavnet åpnes et nytt vindu med mer detaljert informasjon om hotellet.

Klassifisering: Solene viser hvilken kategori det aktuelle hotellet tilhører, hvor to soler tilsvarer det enkleste alternativet på reisemålet og fem soler tilsvarer det beste.

Romkategori: Her angis hvilken type rom alternativet gjelder. For eksempel et dobbeltrom med balkong eller 1-romsleilighet med terrasse på bakkeplan.

Senger: Her ser du hvor mange senger som er tilgjengelig på det respektive alternativet. For eksempel 2/3/1. Det første tallet angir at det finnes to ordinære senger. Det andre tallet angir at det finnes mulighet for opptil tre ekstrasenger. Det siste tallet angir at det finnes mulighet for å ha én ekstraseng for barn.

Alternativ: Avhengig av hvor mange personer bestillingen gjelder for kan det iblant finnes flere alternativer for samme kategori. Om du f.eks. skal booke en reise for to personer kan det iblant finnes mulighet for å velge "1 rom" eller "2 rom". Om du velger alternativet "1 rom" vil begge personene bli plassert i samme rom. Velger du derimot alternativet "2 rom" vil personene bli plassert i hvert sitt rom. Velger du alternativet "2 rom" bestiller du altså to stk. like, men separate, rom. Det samme gjelder for alternativene "1 leilighet" eller "2 leiligheter".

Pris: Prisen som angis her er grunnpris totalt for reisefølget inklusive Internettrabatt. Øvrige tillegg som mat på flyet, transfer og forsikringer er ikke medregnet, og må endres i steg 4.

Velg: For å velge et alternativ og gå videre til neste steg i bestillingen klikker du på "Velg".