Hjelp til steg 2

Reiselengde: Her angis hvor mange netter det aktuelle alternativet gjelder for.

Avreise: Denne informasjon viser dato, ukedag og tidspunkt som gjelder for avreise.

Hjemkomst: Denne informasjon viser dato, ukedag och tidspunkt som gjelder for hjemreisen.

Reisemål: Om du ikke spesifiserte et reisemål i foregående steg finner du her de reisemål som har avreise på de datoer og fra den avreiseflyplassen du har valgt.

NB! Kombinasjonsreiser etterfølges av en tallkombinasjon etter reisemålets navn. For eksempel Santorini/Ios/Naxos-7-3-7. Tallene angir hvor mange netter som gjelder på de respektive reisemål. I eksempelet ovenfor er det 7 netter på Santorini, 3 netter på Ios og 7 netter på Naxos.

Flyinfo: Klikker du på linken med flight-nummeret finner du ytterligere informasjon angående flygningen til reisemålet. Bl.a. finner du informasjon om hvilket flyselskap og hvilken flytype du reiser med, samt informasjon om eventuelle mellomlandinger.

Velg: For å velge et alternativ og gå videre til neste steg i bestillingen klikker du på "Velg".