Årets oppdager

Er du Årets oppdager?

Når du reiser vil du oppdage noe nytt - nye steder, nye kulturer og møte nye mennesker. Du lokkes av de utråkkede stiene og vil gjerne prøve nye måter å reise og utforske verden på. Du inspirerer andre til å gå utenfor komfortsonen og til å prøve noe nytt.


Vinner av årets oppdager
Vinner av Årets Oppdager - Anette Berger

Gratulerer!


Premie - Årets oppdager:

Vinneren får 1 uke for 2 personer på flotte Prestige Resort på Durres Riviera i Albania.

Hotellet - Prestige Resort

Det er lett å forelske seg i Prestige Resort. Dette er et moderne hotell i frodige omgivelser med en deilig bred sandstrand rett utenfor døren!

Se hotellet Prestige Resort her

Reisemålet - Albania

Albania er et nytt og spennende reisemål som har mye å by på! Oppdag flotte strender, krystallklart vann og utforsk den rike historien i landet. 

Les mer om Albania her

10 grunner til å reise til Albania

Albania er for mange ukjente – men for de som reiser dit er det en urørt perle som venter. Bli kjent med Albania i vårt blogginnlegg!

Les mer her

Inspirasjon til deg som er en oppdager 

Zagoria

Ta turen til Zagoria og oppdag et annerledes Hellas. Her finner du høye fjell, dype raviner og sjarmerende små fjellandsbyer. Utfordre deg selv og dra på rafting, riding, fjellvandring og juvvandring!

Les mer om Zagoria her

Malaysia

Bli kjent med Malaysia - kritthvite strender, fossefall, havskilpadder og storbyen Kuala Lumpur med sin imponerende skyline. En ferie hit byr på mange fantastiske oppdagelser!

Les mer om Malaysia her

Kina

Oppdag en helt ny verden i Kina! Landet er proppfullt av spennende kultur og unik natur. Ta en tur til den Kinesiske mur, besøk den himmelske fredsplass eller hva med metropolen Hong Kong?

Les mer om Kina her