Årets ildsjel

Er du årets ildsjel?

Du brenner for en interesse eller et fokusområde og det setter et tydelig preg på innholdet ditt. Kanskje du spiser deg rundt i verden, jobber frivillig på ulike destinasjoner eller elsker en aktiv ferie. Uansett om du brenner for treningsreiser, dykking, eller å ta de største berg-og-dalbanene så gjør ditt engasjement at reisen blir noe helt spesielt.


vinner av årets ildsjel

 


Vinner av Årets Ildsjel - Ida Rydeng

Gratulerer!


Premie - Årets ildsjel:

Vinneren får 1 uke på et fantastisk skjærgårdscruise for 2 personer i vakre Kroatia.

Skjærgårdscruise i Kroatia

På turen opplever du Kroatias fantastiske skjærgård i en moderne yacht. Dagsetappene er korte og du har god tid til forfriskende dukkerter, sightseeing, god mat og avslapning i en solstol på dekket med en god bok. 

Les mer om skjærgårdscruiset her

Reiseruter med cruiset

Vi har mange nydelige reiseruter i Kroatia - ta en titt på hele utvalget

Se alle reiserutene her

Myter om skjærgårdscruise

Skjærgårdscruise er en unik måte å feriere på, men likevel har mange fordommer mot cruise. Ta en titt på hvordan skjærgårdscruise faktisk er!

Les mer her

Inspirasjon til deg som er en ildsjel

Apollo Sports

Er du glad i å trene og liker aktive ferier? Da bør du sjekke ut Apollo Sports! Her reiser du til steder som er tilrettelagt for trening og spennende aktiviteter, og kan enkelt kombinere det med kos og avslapning.

Les mer om Apollo Sports her

Kenya

For deg som er glad i dyr er Kenya et perfekt reisemål. Dra på en fantastisk safari, jobb frivillig med elefanter og løver, eller vær med og bekjemp snikskyttere.

Les mer om Kenya her

Japan

Er du en matelsker og oppsøker steder bare for matens skyld og spennende matopplevelser? Ta turen til Japan! Her kan du spise deg ihjel på nye og spennende retter - alt i fra gatemat til flotte michelin-restauranter. En smakfull drøm!

Les mer om Japan her