Transport t/r Saranda

Transport t/r Saranda

Ankomst og avreise fra flyplassen på Korfu 

Etter ankomst til flyplassen på Korfu er det en busstransport på ca. 15-20 min. til havna og fra Korfu havn videre til Saranda med båt. Båtreisen tar mellom 45 og 90 minutter, avhengig av båttype. Ventetider kan forekomme da båten venter inn andre av våre flyvninger, men forlater havna på Korfu før midnatt. Deretter venter busstransport fra havna i Saranda til hotellene. Det kan være opp til 300 meter å gå fra havna til båten.

Avreisen fra Saranda gjennomføres med båt fra Saranda til Korfu og tar mellom 45 og 90 minutter, avhengig av båttype. I havna på Korfu venter en buss for videre transport til flyplassen. 

Avhengig av vær og vind kan ventetid mellom flyankomst og båtavgang, og/eller overnatting på Korfu både på ut- og/eller hjemreise, forekomme på alle våre flyvninger. OBS: Ved passkontrollen i havna må legitimasjon fra begge foreldre vises hvis man reiser med mindreårige. Les mer her.


Ankomst og avreise fra flyplassen i Ioannina

Busstransport fra flyplassen i Ioannina. Vi kjører først til grensestasjonen Kakavia der det blir passkontroll av grensepolitiet, så går ferden videre inn i Albania der nok en passkontroll venter før vi ankommer Saranda. Vi kjører delvis over fjellpasset Muzina med veldig svingete veier. Transporten beregnes til ca. 3 timer.

Det er viktig å merke seg at i passkontrollen i Kakavia må de som reiser med mindreårige barn vise fram dokumentasjon; les mer her.

Samme prosedyre gjelder for hjemreisen fra flyplassen i Ioannina.


Merk at denne transporten gjelder de som har bestilt en pakkereise med oss og ikke de som kun har flybillett t/r Korfu. 

Se Passinformasjon for viktige passopplysninger ifm. innreise til Saranda

Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne alt selv når du ankommer Korfu.

Bestill transport her.