Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 48 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
9,1 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Blid betjening.
-
Tromle håndklær. Et sted å henge opp håndklær. Bedre kafetilbud.

Bekreftet gjest: 2019-09-30


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-30


9 av 10

+
Rent. Kort vei til strand. Strandpromenaden bare 10 min. å gå, men bratt bakke opp fra hotellet og en del trapper ned til strandpromenaden.
-

Bekreftet gjest: 2019-09-16


9 av 10

+
Ligger i utkanten av byen, litt borte fra støy.
-
Brett i frokostsalen slik at man kan spise frokost utendørs.

Bekreftet gjest: 2019-09-02


9 av 10

+
Sentralt og et stykke fra støy/hovedvei
-

Bekreftet gjest: 2019-09-02


9 av 10

+
beliggenhet, renslighet
-
mulighet for balkong da det ikke var en mulighet å krysse av for dette under bestilling.

Bekreftet gjest: 2019-08-26


8 av 10

+
Det største rommet (206) hadde veldig god plass og god seng.
-
Personalet burde bli bedre på å hilse på gjestene sine. Det var også mye høylytt prat blandt de ansatte utendørs på kveldene. De ansatte hadde også med en hund på hotellet på kveldene som bjeffet høyt forholdsvis ofte. Vi fikk heller ingen informasjon om f.eks frokost, solsenger etc. ved innsjekk. Baren hadde ingen faste åpningstider, iallefall ingen som var oppgitt til gjestene. WiFi var ustabilt. Passordene oppgitt i brosjyren på rommet stemte ikke, men fikk nye fra resepsjonen (burde vært utdelt ved ankomst). Ved frokostbuffeten var det ingen informasjon om hva ting var eller inneholdt. Kaffen smakte sterkt av rengjøringsartikler. Pr. dags dato vil jeg si at hotellet holder til 3 stjerner til tross for at det er nytt og flott, ikke 4 som oppgitt hos Apollo.

Bekreftet gjest: 2019-08-26


10 av 10

+
hyggelig personale, rent og pent(nytt og fint), vanndispenser(mindre plastflasker), i ett rolig område
-
Beachclub'en ved siden av kan godt dempe volymet, alt for høy musikke i flere timer i løpet av dagen

Bekreftet gjest: 2019-08-05


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-29


10 av 10

+
Det hyggelige personalet, beliggenheten, renholdet
-

Bekreftet gjest: 2019-07-29


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

45 vurderinger
Utmerket
 
27
Veldig bra
 
12
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

05.07.2019

av marielles946 Kirkenær, Norge

Et flott sted

Et koselig hotell som ligger litt utenfor all støy i sentrum av Saranda, men likevel i gangavstand til det man behøver. Stranda ligger rett ved hotellet. Vi ble overrasket da vi hadde bestilt rom med begrenset havutsikt og fikk utsikten på bildet - veldig positivt overrasket. Hyggelig personale, flinke renholdere og generelt god standard. Vi var her i to uker og fikk varm frokost bare en dag. De kunne også hatt bedre utvalg av frokost og spesielt for allergikere. Ellers et fint sted å være på ferie.

 
23.08.2018

av LeneR76 Sauda, Norge

Fantastisk

Flott hotell og fantastisk service! God frokost, hyggelig og gjestfrie personale, som snakket godt engelsk. Det ble vasket hele tiden. Passer for voksne par. De tok ikke Visa eller andre kort på hotellet. Solsengen burde vært gratis for hotellets gjester.

 
02.07.2018

av krevj

Rett ved stranda

Dette hotellet er helt nytt og ligger rett ved stranda. Det ligger litt utenfor sentrum (10-15 minutter rusletur), men da slipper du den verste diskotekstøyen, og det ligger flere supermarked og restauranter i nærheten. Vi syntes beliggenheten var helt perfekt! Veldig hyggelig og imøtekommende stab, svært godt renhold og greit utvalg på frokosten. Koselig med en liten hund som løper rundt, de hadde også en skilpadde (!) som patruljerte ute på gårdsplassen. Noen småting kunne trengt forbedring, for eksempel er det lite kroker og knagger for å henge håndklær på, og wifien kunne hatt bedre hastighet. Alt i alt er vi uansett veldig fornøyde med oppholdet og kommer gjerne tilbake.

 
01.07.2018

av 520gunhildb

Meget bra :-)

Har bodd ved Vila Kalcuni i en uke nå og det har vært en fin opplevelse. Rent, pent og velholdt, med et utrolig hyggelig og hjelpsomt personale. En søt liten hund bidrar også til trivsel ved hotellet. Sentrum er en kort spasertur unna. Det finnes også noen restauranter og butikker i nærheten av hotellet. Rolige omgivelser og lite støy i nærområdet. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til stranden, hvor det stort sett er rolig og fredelig. God frokost som varierer litt fra dag til dag. Alltids frisk frukt noe som er et stort pluss. Negative ting som kan nevnes er at wifien er noe dårlig, i perioder er det veldig tregt. Det finnes heller ingen heis på hotellet, men vi fikk heldigvis hjelp med koffertene. Ikke tilpasset funksjonshemmede.

 
22.08.2017

av bordicte Tønsberg, Norge

Bra hotell

Dette er et nytt fint hotell i saranda, det er rent og pent her. Det ligger ca 10 min unna butikker , barer og restauranter. Utenfor hotellet er det rullestein strand, blir fort dypt ( husk sko, vondt å gå på stranden) Hvis man går mot venstre finner man mange ulike strender. Man må betale for solsenger til stranda via hotellet. Ville ikke tatt med barn hit, passer best for voksne. Kan være smart å bestille rom med balkong, da rommene uten kan bli litt små. + rent og nytt + hyggelig betjening + flott strand like ved hotellet - Litt snodig frokost når man er vant til skandinavisk kost ( mye kaker , ikke brød , lite pålegg ) -få restauranter / butikker i umiddelbar nærhet.