Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Dobbeltrom med vegg-til-vegg-teppe og mørke tremøbler. Noen med ekstraoppredning i liggestol. TV og kjøleskap/minibar. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Rommene i 4. etasje har skråtak. Dusj og wc, hårføner. Balkong i ulike størrelser. Rommene med stor balkong eller terrasse har utsikt mot bassenget. De øvrige balkongene har begrenset havutsikt fra siden av bygningen eller vender mot havet. De som vender mot havet har utsikt mot bukta i Saranda, men begrenset av strandpromenaden og palmer. De største rommene har ikke uteplass, men vender mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2 / 2-3

Enkeltrom

Enkeltrom med vegg-til-vegg-teppe og mørke tremøbler. TV og kjøleskap/minibar. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Rommene som ligger i 4. etasje har skråtak. Dusj og wc, hårføner. Balkong i ulike størrelser, de med stor balkong har utsikt mot bassenget. Andre balkonger har delvis havutsikt fra bygningens side. Rommene som vender mot havet har utsikt mot bukten i Saranda, delvis dekket av palmer og strandpromenaden. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1

Familierom

Familierom med to rom, ett med to enkeltsenger og ett med en mindre dobbeltseng. Vegg-til-vegg-teppe. TV, kjøleskap/minibar. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Rommene som ligger i 4. etasje har skråtak. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 4