Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 17 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
7,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,8 / 10
Mat og drikke
 
5,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
6,4 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Beliggenhet, 2 verandaer m havutsikt,stort rom og bad
-

Bekreftet gjest: 2022-06-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

63 vurderinger
Utmerket
 
21
Veldig bra
 
28
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

22.07.2018

av Hola1944 Søgne, Norge

Bra hotell

Nokså bra hotell. Hadde rom i 4 etasje med 2 terrasser og nydelig havutsikt. Svært hyggelig betjening med mindre gode engelskkunnskaper. Betjeningen i resepsjonen er de eneste som kan engelsk. Bra basseng og hotellet passer godt familier, barna var mest misfornøyd med dårlig Internett, og det var veldig ustabilt. God frukost. Rommene er store og rene. Temperatur på vannet var veldig dårlig i 4 etasje /dette er øverste etasje) men bedre lenger nede i etasjene, tror sikringen var gått i starten. Beliggenheten er svært bra, kort vei til strand, rett ved sentrum. Det mest negative for vår del er at det ligger noen nattklubber rett ved hotellet som spiller veldig høy musikk på kvelden, i tillegg til at det er en nokså trafikkert gate rett utenfor. Men dette varte heldigvis bare til rett over midnatt.

 
02.07.2018

av 704kennethr Liverpool, Storbritannia

Bra hotell!

Rent, pent og hyggelig personale. Svært dårlig WIFI og noe begrenset utvalg ved frokosten. Hadde rom mot poolen, 207. Var ganske mye støy fra AC anlegget ute og personale som kom tidlig på jobb, men veldig fine rom og svært bra bassengområde. Hotellet ser veldig bra ut og står til forventningene. Veldig bra lokalisering rett ved hovedgaten. Prøvde ikke restauranten, men alle jeg snakket med som hadde spist der var veldig fornøyde.

 
20.09.2017

av Berntzen Oslo, Norge

Flott hotel, perfekt beliggenhet

Ankom hotellet kl 9 om morgenen, og ble straks tilbudt frokost,siden rommet ikke var klart før ca. 13.00. Flott frokost med godt utvalg, Hadde på forhånd bestilt rom med havutsikt, og i tillegg spurt om et rom med stor veranda. Fikk tildelt rom 204, midt i front, og med veranda på ca.15m2 med flott utsikt. Rommet var stort og fint. rent og pent overalt. Veldig varmt på verandaen etter kl. 12, men da var det bare å gå til poolen på baksiden hvor de også serverer god og rimelig lunch. Førøvrig et kjempeflott hotell med veldig hyggelig personale. Kan absolutt anbefales

 
30.08.2017

av 280jang Stavanger, Norge

Bra beliggenhet

Hyggelig hotell. Hadde rom i 4 etasje, og hadde en nydelig hav utsikt. Hyggelig betjening selv om engelsk kunnskapene er svake. Betjeningen i resepsjonen er de eneste som kan engelsk. Bra basseng og hotellet passer best for voksne mennesker. God frokost med internasjonalt snitt, og du får også gode lunsjer til en rimelig sum. Sengene er som typiske hotellsenger, det vil si veldig harde. Rommene er store og rene. Trykket på vannet er veldig dårlig i 4 etasje /dette er øverste etasje) men bedre lenger nede i etasjene Beliggenheten kan nesten ikke bli bedre enn dette, kort vei til strand, sentrum, restauranter og alt du trenger

 
14.06.2017

av 858katrinee Praha, Tsjekkia

Perfekt beliggenhet

Det var et veldig bra hotell å bo på. De vasket og ryddet rommene hver dag, hadde god frokost og gode muligheter for mat og drikke til gode priser. Rommene var store og hadde gode senger. Alt i alt stor fornøyd med helhetsvurderingen. Restauranter og shopping var i helt nærhet av hotellet. Promenaden lå rett over vegen fra hotellet.