Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

63 vurderinger
Utmerket
 
36
Veldig bra
 
17
Bra
 
10
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

23.07.2019

Innlegg av 63heidiv

Flott Hotel og suveren betjening

Vi var to venninner som var her 6 netter . Rent og pent . damen som vasket hadde yrkesstolthet og holdt det veldig pent . Bra frokost . Veldig bra beliggenhet med gangavstand til sentrum . Rolig strøk . Alltid ledige solsenger ved basseng og strand. Gratis for hotellets gjester .veldig hyggelig betjening . Spesielt Angela . Hun lånte bort paraplyen sin og var hele tiden på service siden . Kofferten min gikk i vranglås og følte hele betjeningen bidro . 😂👍måtte bryte den opp til slutt . Var ingen restaurant her , men det var ingen problem for var god mat hos naboen . Eneste minus var badet . Det var ikke forheng slik at gulvet ble veldig vått. Ingen tvil om at jeg vil benytte dette hotellet igjen👍 kan anbefales 👍

 
30.06.2019

Innlegg av Linda W Ski, Norge

Koselig hotell med alt du trenger

Fint hotell, koselig bassengområde og veldig vennlige ansatte. Veldig koselige folk som jobber i baren også. Her tilbyr de utflukter, massasje på hotellet. Gode restauranter i umiddelbar nærhet. Alltid ledige solsenger og badehåndklær får du låne i resepsjonen. Bra Wi-Fi- på rommet også.

 
28.07.2018

Innlegg av NinaS3413

Flott hotell

Vi bodde her i 2 uker. Dette hotellet er det beste vi har bodd på og vi har reist mye. Hotellet er veldig rent, rommene blir vasket hver dag. Frokosten meget fersk og god. Det er kort vei til sentrum. Stranden og bassenget er flott og alltid plass selv om hotellet var fullt. Personalet er hyggelige og meget god service. Anbefales. Mvh Nina Sillerud

 
14.08.2017

Innlegg av RunaGro Bergen, Norge

Flott hotell i Serande

Bodde her i 4 netter. Har bare positive opplevelser. Flott rom som ble vasket hver dag. Frokosten var god. Vil også skryte av betjeningen, alltid smilende og hjelpsomme. I tillegg fint uteområde, både med basseng og strand. Kan virkelig anbefales.

 
29.07.2017

Innlegg av Mettelissom Sørum, Norge

Nytt og flott hotell med utrolig hyggelig betjening

Vi er en familie på 4 med barn på 11 og 13 som bodde på dette fine hotellet i juni, og både små & store er kjempefornøyde. Rent og pent overalt og med svært innbydende bassengområde. Særdeles hyggelig betjening , og spesielt jentene i resepsjon. Vi ble også kjent med eierne av hotellet.Utrolig herlige mennesker som ordnet til en fantastisk feiring i forbindelse med vår bryllupsdag som vi aldre vil glemme. Dere er fantastiske. Hotellet ligger en kort gåtur inn til sentrum. Ellers ligger det flere minimarked i nærheten og et noe større supermarked noen hundre meter unna.