En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

103 vurderinger
Utmerket
 
49
Veldig bra
 
33
Bra
 
10
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

04.07.2019

av Trip739299

Et fantastisk hotell med en resturant som serverer fantastisk sjømat

Ferierer her nå, og dette hotellet er bare helt fantastisk. Man kan gå rett å bade (ingen sandstrand, men hva gjør det) fra hotellet, strandssengene er flotte, og utsikten nydelig. Men det som gjør sterkest inntrykk er den fantastisk restauranten hotellet har(Pupi resturant) Jeg har spist den beste pasta middagen med krabbe jeg noensinne har smakt, og blåskjellene var saftige og helt nydelig. De har gode viner (mye italiensk), men jeg vil skryte av de albanske vinene, de smakte svært godt. Anbefaler denne restauranten på det varmeste, nydelig mat. Hotellet er flott, betjeningen hyggelige, frokosten god og livet er herlig. Vi koser oss veldig, og er glad vi har noen dager igjen.

 
01.07.2018

av 714helgah Hamar, Norge

Flott hotell

Her stemte bildene med virkeligheten. God frokost, gode senger, rent og ryddig og god service. Anbefales. Maten i restaranten kunne vært bedre. Fin utsikt og vi kunne gå rett ned på stranden. Fint å bade her, men husk badesko. Stadig aktivitet for å gi kundene et bedre tilbud.

 
25.09.2017

av 369_ysteine

Bra hotell, hyggelig betjening

Vi fikk et helt nytt rom mot sjøen. Rommet var alltid reint, ikke støv i noen kroker. Betjening var veldig hyggelig og hjelpsomme. Hilste og pratet alltid. Spurte vi om noe feks ekstra stoler på terrassen så kom de med det omgående. Vi fikk servering når vi kom sent på kvelden. Wifi var veldig bra, gratis. Gratis strandstoler men her er det stort forbedrings potensiale!! Ikke holdt i orden, manglet puter til mange senger. Rotete i området rundt, får trekk for dette.

 
14.07.2015

av Seileren Oslo, Norge

Sarandas beste?

Meget gode rom med skikkelige senger og store balkonger. Flott privat strand, god service fra personalet. Skal jeg til Saranda igjen, så skal jeg hit! Frokosten var kanskje i enkleste laget, men grei nok.

 
30.06.2015

av LineW82

Kjempekoselig

Rett ved stranden, nydelig utsikt over sjøen fra rommet og fra tavernaen i tilknytning til hotellet. Veldig hyggelig og hjelpsomt personale som tok meget godt vare på oss under hele oppholdet. Hit kommer vi tilbake!