En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 2,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

42% anbefaler hotellet

86 vurderinger
Utmerket
 
27
Veldig bra
 
21
Bra
 
21
Mindre bra
 
7
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

13.08.2019

av ruff12345 Saranda, Albania

Dårlig opplevelse.

Førsteinntrykket bra. Hyggelig jente viste oss menyen og deretter en fin plass rett ved sjøen. Feil 1: kelneren sa han skulle filetere fisken til kona, men glemte det. 2: kotelletten min var tørr. 3: ingen serverte oss vin. Klarer det helt greit selv når vi er hjemme, men forventer litt på restaurant. En gang prøvde en av kelnerne å gjøre dette, men da hadde jeg allerede fullt opp glasset til kona og var nesten ferdig med eget. 4: Kona bestilte fisk som fremstod som 500 lek. Det viste seg at prisen var pr 100 gram. Det har vi ikke opplevd før. Hun fikk en mye større fisk enn hun hadde ønsket siden hun forventet 100 gram og fikk 450 gram. Fisken ble da både dyr og dyrere enn forventet. Prisen stod ikke i forhold til forventningen sammlignet med det vi har opplevd andre steder i Saranda. Potetene skulle være bakt. Virket som kokt og deretter en lynvisitt på en stekepanne. Det blir dette ene besøket.

 
17.07.2019

av olavae Saranda, Albania

Ferie 2018 og 2019

Bra hotell, beliggende helt nede ved stranda. Vårt andre besøk her. 14 dager i 2018 og nå 14 dager i 2019. Utmerket betjening i resepsjon og romservice, og på stranda. Restauranten i særklasse med den beste sjømaten i Saranda, og kjøttrettene også i særklasse. Meget service innstilt hovmester og kelnere. Hit kommer vi igjen.

 
08.09.2018

av Kjeros Oslo, Norge

Lite og trivelig

Reiste til Albania med Apollo. Grand Hotel viste seg å være et godt valg, med fin beliggenhet ned mot stranden. Rommet er lite, men velutstyrt. Veranda mot sjøen og utsikt til havnen og over til Korfu. Hyggelig betjening, god service.

 
27.09.2017

av pebg8

Middag på restauranten

Bodde ikke på hotellet, men var innom restauranten for å spise middag. Det var helt tomt i restauranten da vi kom rundt kl 20, så varsellampene begynte å blinke allerede da. Det så ut som de var mer folk da vi ble guidet inn av innkasteren, men det viste seg at det var baren, mens vi ble sittende i etasjen under. Venninnene mine bestilte Mushroom Penne og jeg bestilte Grillet kyllingfilet med bakte poteter. De som spiste pasta sa at den var ok, men virket som den var laget av sopp på boks og first price pasta. Kyllingfileten var grei nok, men de bakte potetene virket som de var varmet opp i mikrobølgeovn, og var tørre og ekle. Det var heller ingen saus til. Anbefaler å holde seg langt unna denne restauranten, det er mange bedre alternativer like ved!

 
16.07.2017

av unni43 Notodden kommune, Norge

koselig hotell med perfekt beliggenhet

Et koselig hotell med en perfekt beliggenhet. Nær strandpromenaden, nær apollos servicekontor. God frokost, Beach hotell med basseng, poolbar og pool restaurant. Gratis solsenger både ved bassenget og på stranda, som forøvrig hørte til hotellet. Kjempeod service av en hyggelig betjening. Underholdning på Grand Arena Lounge hver uke med flotte artister. aircondition på rommet