Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,4 av 10 Basert på 60 vurderinger
Total vurdering
 
7,4 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,4 / 10
Mat og drikke
 
5,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
6,6 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Nydelige omgivelser!
-

Bekreftet gjest: 2022-06-19


5 av 10

+
Området
-
Hadde forventet bedre service ,mat og utvalg på mat og drikke

Bekreftet gjest: 2022-06-19


5 av 10

+
Området på hotellet og bassenget
-
Kunne vært litt bedre mat. Ikke alltid like vennlige personal

Bekreftet gjest: 2022-06-19


3 av 10

+
Bassengområdet.
-
Virkelighet og bilder som er lagt ut stemmer ikke overens. Terasse var full av maur og søppel fra busker. Mye mygg.

Bekreftet gjest: 2022-06-19


3 av 10

+
Rommene
-
Fordi man ikke fikk ett rom til disposisjon, ved sen avreise, samt at det var generell sure medarbeidere på hotellet.

Bekreftet gjest: 2022-06-19


7 av 10

+
Leiligheten
-
Servicen var utrolig dårlig

Bekreftet gjest: 2022-06-19


8 av 10

+
Anlegget/bassengområdet.
-

Bekreftet gjest: 2022-06-19


2 av 10

+
Beliggenhet og flott solnedgang
-
Service, logistikk, mat og tilgang til mat på bufeen, det var stadig tomt, det var skitne tallerkner. Vi så at det ble vasket opp for hånd. Vi kjøpte plastglass og tok med selv. Innsjekkingen ble tullete, og de hadde booket inn noen andre på det rommet vi opprinnelig skulle ha, vi fikk ikke tilsvarende rom før dagen etter. Det var vanskelig å kommunisere til personalet på grunn av språkproblemer.

Bekreftet gjest: 2022-06-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

118 vurderinger
Utmerket
 
43
Veldig bra
 
26
Bra
 
11
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
30

Fem siste vurderinger

10.11.2019

av sigbjornr Klepp, Norge

Ligger fantastisk til ved sjøen.

Vi hadde bestilt en ukes opphold på hotell Prestige Resort for å nyte noen late sommerdager. Dette var ikke første gang i Albania. Landet har gitt oss mange gode reiseopplevelser. Vi har opplevd vakker natur og god service. Denne gangen ble ikke helt som vi hadde håpet på. Hotell Prestige ligger fantastisk til. Hotellet er nytt og alt er rent og fint. Tommel opp. Siden vi trodde at det ikke var noe særlig med restauranter i nærheten, hadde vi bestilt halvpensjon. Det var nedtur. Det er grunn til å være imponert over at man kan få så tilsynelatende gode råvarer til å bli så tørre og smakløse. Og når du i tillegg nesten må danse på bordene for å få kontakt med en servitør som kan gi deg et halvdårlig glass med vin og svelge elende ned med, er det ikke helt sånn vi hadde tenkt. Men, men maten i Albania er billig, vi fant restauranter utenfor hotellet og jammen hadde ikke de ansatt noen som kunne lage mat. Lykke ! Stranden og bassengene rundt hotellet er fantastisk flotte. Gratis solsenger og flust opp med parasoller for de av oss som synes 35 + kan bli litt i heftigste laget. Når avslapping står på programmet ville det vært fint og sluppet unna den samme nattklubb-låte på repet x antall timer hver eneste dag. Her er det noen som ikke helt har forstått sitt eget konsept. Også var det dette med å selge et produkt to ganger da. Vi reiste i regi av Apollo og så vidt jeg hadde forstått det innebar dette tilgang til hotellet og hotellets fasiliteter de dagene vi hadde betalt for. Da blir det litt nedtur når vi to dager på rad blir jaget vekk fra bassenget og deler at området rundt fordi hotellet arrangerer bryllup. Kunne se ut som om brudeparet må ha avtaler og betalt for, at de ikke skal møte på turister under feiringen. Sikkert koselig for dem, kipt for oss som har betalt for å bade og kose oss. Ingen informasjon om hva som skjedde og de som jaget oss vekk var ikke akkurat noen solstråler. Når en del av gjestene i tillegg måtte høre på arabisk dansemusikk fram til i 4-5 tiden på morgenen ble stemningen en anelse redusert. Generelt hadde de ansatte et stykke vei igjen å gå med tanke på service. Det var mer enn nok av de som jobbet, men de var svært dårlig organisert og så ut som om de trengte ferie noen og enhver. Ut over det. Albania er et fantastisk land.

 
20.08.2019

av bqrell78 Lillehammer-området, Norge

Trengs en erfaren leder som lærer opp de ansatte

Kom en sen kveld og ønsket en liten matbit i restauranten. Vi klarte ikke å holde en samtale pga lydnivået fra et privat selskap som hadde montert anlegget rett mot restauranten og hotell verandaene. Dette har gjentatt seg hver kveld enten det er fra bursdagsfeiring, bursdag, bryllup til kl 2 om natten eller ansatte i Beach-baren som velger sin egen nattklubb musikk hele dagen med et volum som gjør at gjestene reiser seg og går andre steder. De fleste av de ansatte jobber med ryggen til gjestene med nesa nede i mobilen. Hilser ikke engang med et smil eller en god morgen ved frokosten. Står å skravler seg l mellom og bruker mere tid på å sosialisere med hverandre enn å være på jobb.

 
17.08.2019

av 77agvm

Albania er ikke klar for turister

Min familie som består av min mann og jeg og to barn på 10 og 15 år, var en uke på dette hotellet i august. Hotellet er nydelig med mange bassenger og nydelig langgrunn strand. Vi fikk rom bak selve hotellbygget og vi fikk hver vårt rom. Jeg hadde på forhånd skrevet Mail til hotellet og spurt om det var mulig å få en av bungalowen ved stranden, men de hadde ikke noe kontroll på det og at det var noe jeg måtte ta med Apollo. Apollo svarte aldri på denne henvendelsen. Det var ingen utsikt. Barna hadde et rom og bad og vi hadde et rom og bad. Rommene er små. Badet er bra med gode dusjer. Det var wifi på barnas rom, veldig dårlig på vårt rom. Vi hadde bestilt halvpensjon, noe jeg ikke anbefaler videre. Maten er under gjennomsnittet og det er lite å velge mellom. Det kom sjelden servitører bort til vårt bord og tok i mot bestilling av drikke. Vi måtte gjøre mye ut av vinkene våre for å få kontakt. Flere kvelden drakk vi vann, det stod i en beholder som vi kunne ta av. Når vi skulle betale for drikke i deres valuta, fikk vi ofte feil beløp tilbake. Det er et basseng til venstre for hoteller som er et rolig område. Det er et helt nytt basseng og det var fint og flott der. På dag nummer 4 kommer det en lettkledd dame og spør hvor jeg bor? Jeg sier at jeg bor her på hotellet. Hun spør videre om jeg bor i en suite, det sier jeg nei til. Da sier hun at dette bassenget er bare for de som har suite. Jeg sier at det var merkelig at de ikke skilter dette på en bedre måte og at de kunne sagt det i resepsjonen. Hun sier ingenting til dette. Jeg går ut av bassenget. Denne damen er der de andre dagene ser jeg. Hun er kledd i korte shortser og t-skjorter og det viser ingen plass at hun arbeider ved hotellet. Et tips er at hu begynner å gå med uniform eller i det minste en nål som viser navn og tittel. Jeg la også merke til at hun snakket med flere av de som fikk lov å være i bassenget på albansk. Det var noe merkverdig over hele det bassenget. Det var også to bryllup der den uka vi var der. Dette førte til at det ene bassengområdet ble stengt for gjester på ettermiddagen og det var høy basslyd til klokken var rundt 04 på natta. Mulig dette ikke kunne vært unngått, men hotellet kunne kanskje gitt oss en liten kompensasjon for vår tålmodighet. Utenfor hotellområdet er det boss i gatene og dårlig lukt. Det er noen butikker som er typisk i syden land. Det er barm som går rundt å tigger, men mødrene sitter på gata og ser tomt foran seg. Veldig trist å se og oppleve. Der tar ca 10-15 minutter med taxi til Durres by. Hadde en veldig god lunsj i Flybar. Anbefaler ingen å reise hit egentlig. Albania trenger kurs i service og landet har behov for et bedre system for renovasjon.

 
06.08.2019

av Torunn Secilie L Sandnes, Norge

Nydelig hotell

Vi var på Prestige i en uke etter å ha vært på Premium hotel beach i en uke. Prestige var et herlig hotell, vi hadde et nydelig rom i fjerde etasje i det helt nye hotellbygget. Det er veldig flott og moderne og rommet og balkongen var helt supert og vi fikk med oss de nydelige solnedgangene. Det er forbedrings potensiale i restauranter, middag var en skuffelse, frokosten var grei nok. Det at det ikke var så god middag gjorde at vi måtte gå ut og spise og det var vanskelig å finne noen restauranter som ikke bare serverer pizza. Selve hotellet er ikke ferdig og vi tror de lager en restaurant som kanskje kan gjøre maten bedre på dette hotellet. Ellers er det rolig og flotte strender og store svømmebasseng og massevis av gratis solstoler både på stranden og ved basseng. Vi var på flere turer og det var kjekt å se hvor flott det er i landet. Vi var også på herlig restaurant i Durres og det var fantastisk god mat og drikke til latterlig billig pris. Anbefaler hotellet og hvis vi reiser tilbake vil vi gjerne bo der igjen.

 
20.07.2019

av malinoo Oslo, Norge

Hit kommer vi gjerne tilbake

Vi bodde på Prestige resort 2 uker i juni, og det er det fineste hotellet jeg har vært på noen gang. Vi dro med Apollo og fra Tirana flyplass tok det 45 minutter til vi var på hotellet. De som jobber i resepsjonen er hyggelige og innsjekkingen gikk fort selv om vi var mange som kom med samme buss. Vi fikk rom i det nye bygget og kunne ikke vært mer fornøyde. Air condition, stor og god seng (sikkert 2m brei), stort bad med god dusj og en flott balkong med stoler og bord og delvis havutsikt. Eneste vi savnet her var tørkemuligheter for vått badetøy, men stolene funket også bra. På rommet var det også kjøleskap, TV og safe til fri bruk. Vi fikk nye håndklær og hver dag men gulvet ble litt sandete mellom hver gang de pusset det. Hotellet ligger i et rolig område midt mellom to nydelige strender og det var mer enn nok av solsenger til alle både på strand og ved hotellets bassenger. Men i helgene kommer det mange lokale familier til hotellet for å nyte finværet og akkurat disse dagene var det litt trangere om plassen, særlig ved bassenget. På stranden er det også wifi signal for de som trenger det. Solnedgangen fra hotellet er noe av det fineste vi har sett. Vi hadde frokost og middag inkludert og spiste lunch på hotellet hver dag. Maten var litt opp og ned på kvalitet, men vi ble mette og for prisen vi betalte var det helt greit. Mat og drikke er generelt billig i Albania er vårt inntrykk, dette gjelder også på hotellet. Utenfor hotellet er det en liten gate med noen supermarkeder og restauranter. Nærmeste minibank ligger ca. 25 minutter unna om man går. Alt i alt er vi veldig fornøyde med Prestige Resort og kommer helt klart til å reise tilbake hit for en avslappende og rolig ferie der sol og bad er i fokus!