Fafa Apartments

  • • Like ved stranda
  • • Gratis solsenger og parasoller

Fafa Apartments ligger rett ved den kilometerlange sandstranda i Durres, der du fra det fine bassengområdet har utsikt over havet. Her bor du i komfortable leiligheter og både ved det hyggelig bassengområdet og på stranda er det gratis solsenger og parasoller. I poolbaren finner du alltid noe godt å drikke på varme dager.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/2-3 personer/1-4 personer. Toromsleiligheter for 2 personer/2-3 personer/2-4 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn/2-5 personer/2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stor balkong og havutsikt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 14 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fafa Apartments er et leilighetshotell som ligger like ved Durres kilometerlange sandstrand. I bassengområdet, med utsikt over stranda, er det basseng med barneseksjon. Både på stranda og ved bassenget tilbys gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Poolbar.

Livemusikk ved bassenget ett par ganger i uka i høysesong. Musikken holder på frem til kl. 23.00 på hverdager og senest til midnatt i helgene.

Gratis wifi i fellesområdene. Resepsjonen ligger i en separat bygning og har begrenset åpningstider. Lokaltrafikk. Det er cirka 14 kilometer til sentrum av Durres, som er Albanias største havneby. Her finner du severdigheter som den kongelige villaen, Durres slott og det antikke amfiteateret.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Heisen går kun til fjerde etasje. Trapper fra fjerde til femte etasje.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Durres Riviera

Germany Hotel

I utkanten av Durres by ligger Germany Hotel bare et steinkast fra den herlige sandstranda. Hotellet har et romslig basseng og det er gratis solsenger og parasoller både der og på stranda. Lokker middag på en uteservering eller litt suvenirshopping så er det både restauranter og butikker i området.

Diamma Resort

Diamma Resort er et hyggelig, barnevennlig hotell med et herlig bassengområde som ligger fint til blant pinjetrærne. Du bor rett ved den barnevennlige og langgrunne sandstranda og i det frodige bassengområdet er det basseng med barneseksjon. Legg til All Inclusive eller spis godt i hotellets á la carte-restaurant, som også tilbyr et hyggelig vinkartet med mange gode, italienske viner.

Fafa Grand Blue Resort

Ved den milelange sandstranda på Durres riviera ligger Fafa Grand Blue Resort – vårt første Apollo Mondo Family-hotell i Albania. Her har hele familien like kort vei til bassengene som til sandstranda, og vannet er krystallklart. Her kan du trene i treningsrommet og delta på fire treningstimer hver dag – mens barna har det gøy i Club Polly & Mino. I Mondo Café får du god drikke og i à la carte-restauranten serveres god mat til vakker havutsikt.

Royal G

På Royal G bor du med en herlig beliggenhet på stranda i Durres Riviera. Bassengområdet er omkranset av frodig vegetasjon og herfra er det en vakker utsikt over havet. Hotellet har store åpne flater med to restauranter og rommene er komfortable. Frokostbufféen er inkludert!

Fafa Premium

Med den beste beliggenheten ved sandstranda inviterer Fafa Premium på et komfortabelt ferieopphold. All Inclusive er inkludert med bufférestaurant, lobbybar og snackbar både i bassengområdet og på stranda. Bassenget ligger i en grønn oase og har barneseksjon, og alle rom på hotellet har deilige havutsikt.

Prestige Resort

Prestige Resort ligger i rolige omgivelser på Durres riviera omgitt av trær, palmer og hav. Det er et moderne hotell med den brede sandstranda rett utenfor døra. Her er det et fint bassengområde med utsikt over det glitrende havet. Om kvelden kan du nyte en tradisjonell albansk middelhavsrett og en god drink i loungebaren ved stranda.

Flower Garden

Velkommen til oasen Flower Garden, som ligger kun et par kvartaler fra havet. Hotellet har basseng og noen gode restauranter samt moderne rom som gir et ypperlig utgangspunkt for en behagelig ferie.

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa frister til late feriedager med sin perfekte beliggenhet ved stranda. Solsenger og parasoller kan lånes uansett om du velger å tilbringe dagen på stranda eller ved hotellets basseng. Og med to restauranter på hotellet kan du virkelig bare slappe av og nyte ferien.