Diamma Resort

Diamma Resort

 • • Kort vei til barnevennlige sandstranda
 • • Et herlig bassengområde

Diamma Resort er et hyggelig, barnevennlig hotell med et herlig bassengområde som ligger fint til blant pinjetrærne. Du bor rett ved den barnevennlige og langgrunne sandstranda og i det frodige bassengområdet er det basseng med barneseksjon. Legg til All Inclusive eller spis godt i hotellets à la carte-restaurant, som også tilbyr et hyggelig vinkartet med mange gode, italienske viner.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer. Familierom for 2-4 personer/2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flotte rom.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Diamma Resort er bassengområdet omkranset av pinjetrær og bassenget har barneseksjon. Gratis solsenger ved bassenget, samt solsenger og parasoller på den langgrunne sandstranda. Basseng- og strandhåndklær mot avgift. Poolbar.

Hotellet har en god à la carte-restaurant med et stort lager av fine italienske viner (ikke inkludert i helpensjon). Bufférestaurant og loungebar. Du kan også legge til All Inclusive for å gjøre ferien enda mer komfortabel.

Resepsjonen er bemannet døgnet rundt og det er gratis wifi på hotellområdet. Badstue og massasje mot avgift. Lekeplass. Hotellet består av flere bygninger og ved hver bygning er det tilhørende parkeringsplasser. Det er derfor noe trafikk inne på hotellområdet. Lokaltrafikk.

Måltider

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon mot tillegg (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon mot tillegg (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
 • Snacksbuffé kl. 16.30-17.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og noen lokale drinker (dog ikke cocktails) kl. 10.30-22.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det kan være opp til 200 meter til stranda, avhengig av hvor på hotellområdet du bor.

Alle hoteller – Durres Riviera

Royal G

På Royal G bor du med en herlig beliggenhet ved stranda i Durres Riviera. Bassengområdet er omkranset av frodig vegetasjon og herfra er det en vakker utsikt over havet. Hotellet har store åpne flater med to restauranter og rommene er komfortable. Frokostbufféen er inkludert!

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa frister til late feriedager med sin perfekte beliggenhet ved stranda. Solsenger og parasoller kan lånes uansett om du velger å tilbringe dagen på stranda eller ved hotellets basseng. Og med to restauranter på hotellet kan du virkelig bare slappe av og nyte ferien.

Flower Resort

Flower Resort er det perfekte alternativet for deg som ønsker et stilig og moderne hotellalternativ, en kort spasertur fra havet og med mange fasiliteter som flere basseng, restauranter og god service. Legg til All Inclusive og få en kulinarisk opplevelse av Albania.

Amelia Mare

Velkommen til Amelia Mare, et pent og moderne hotell som ligger ved stranda i Golem, rett utenfor Durres. Rommene er romslige og med lekker innredning, der alt er nytt og pent bare for å toppe det med All Inclusive inkludert.

Fafa Premium

Med den beste beliggenheten ved sandstranda inviterer Fafa Premium på et komfortabelt ferieopphold. Bassenget ligger i en grønn oase og har barneseksjon, og alle rom på hotellet har utsikt mot havet.

Fafa Grand Blue Resort

Ved den milelange sandstranda på Durres riviera ligger. Her har hele familien like kort vei til bassengene som til sandstranda, og vannet er krystallklart. Her kan du trene i treningsrommet og hotellet har to restauranter der det serveres god mat til vakker havutsikt.

Epidamn White Sensation

Velkommen til lekre Epidamn White Sensation i Golem ved Durres Riviera. Det moderne hotellet ligger sentralt like ved den lange brede sandstranda der det er solsenger og parasoller til låns. Hotellet har to restauranter og et herlige bassengområde mot stranda. Du bor i moderne dobbeltrom og har frokost inkludert i prisen, mulig å legge til halvpensjon eller All Inclusive.

Sandy Beach

Velkommen til Sandy Beach med to fine bassengområder og en perfekt beliggenhet like ovenfor den fine sandstranda i Golem på Durres riviera. Halvpensjonen er inkludert i prisen og du kan legge til All Inclusive så ferien blir enda mer avslappende!