f

Åpent kjøp
Fri ombooking så mange ganger du vil
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen
Endre reisefølge kostnadsfritt
Endre dine tilleggsvalg helt fram til 48 timer før avreise

Tips og inspirasjon

Billige reiser i september

Avslutt sommeren på beste mulige måte – med en reise i september. Nyt avslappende dager ved bassenget, et varmt hav og fine sensommerkvelder på ett av våre reisemål.

Se alle billige reiser i september

Ukens deal: St. James's

St. James's i Lothiarika er et populært hotell med god service og fin beliggenhet ved rullesteinstranda rett utenfor Lardos. Bestill i perioden 24/7 - 1/8 og få 500,– i rabatt per person på avreiser mellom 10/7 - 31/10 2021.

 

Bestill reise til Malama Beach Holiday Village

Voksenferie til hyggelige priser

Her har vi samlet alle våre beste hoteller, til riktig gode priser, som passer ekstra godt for deg som reiser uten barn!

Les mer og bestill

Sommerens beste familieferie!

Nå får du ekstra gode priser på noen av våre aller mest populære familiehoteller i sommer.

Se våre gode familietilbud

Vinterreiser 2021/22

Ta en dukkert i det krystallklare vannet i Thailand og opplev fargerike korallrev og uvanlige fisker, spis så mye tapas du makter på en kanarisk taverna eller blir bortskjemt i Emiratene.

Les mer og bestill vinterferien

Reis hvor du vil, når du vil – og hvor lenge du vil!

Skreddersy din egen drømmereise. Reis for eksempel til en spansk favoritt i sommer, utforsk en ny storby i høst - eller hva med Maldivene i vinter? Du bestemmer selv reiselengde, fly og hotell for ferien din.

Søk og bestill drømmeferien her

Gled deg til å utforske Hellas med leiebil

Å leie egen bil er en herlig og spennende måte å oppdage Hellas på. Opplev fantastiske sandstrender og private bukter, spennende historie og avsidesliggende tavernaer.

Oppdag Hellas med leiebil

Sommerens store utvalg!

Gjør deg klar for varme solskinnsdager, krystallklart vann og langsomme middager ved vannkanten. Det er på tide å senke skuldrene og sette feriedrømmen ut i live – helt risikofritt.

Les mer og bestill sommerferien her


Flere populære reisemål

• Tenerife • Hellas • Kroatia • Thailand • Dubai • Barcelona • Berlin


Reiser med Apollo

Med Apollo reiser du både trygt og komfortabelt til herlige reisemål over hele verden. Velg blant et stort utvalg av reiser – fra charterreiser og treningsreiser til storbyferie, cruisereiser og mye mer. Se våre restplasser eller bestill den neste ferien din i god tid for å få det perfekte rommet på ditt favoritthotell
Bestill drømmeferien i dag!