f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk med Covid-19
Endre reisefølge kostnadsfritt
Endre dine tilleggsvalg helt fram til 48 timer før avreise

Sommerens store utvalg!

Gjør deg klar for varme solskinnsdager, krystallklart vann og langsomme middager ved vannkanten. Det er på tide å senke skuldrene og sette feriedrømmen ut i live – helt risikofritt.

Les mer og bestill sommerferien her

Vinterreiser 2021/22

Ta en dukkert i det krystallklare vannet i Thailand og opplev fargerike korallrev og uvanlige fisker, spis så mye tapas du makter på en kanarisk taverna eller blir bortskjemt i Emiratene.

Les mer og bestill vinterferien

Sommerens beste familiepakker i juli

Akkurat nå har vi ekstra gode priser på noen av våre mest populære familiehoteller i sommer. Når de voksne legger til måltider, spiser barn opptil 12 år gratis på alle våre Apollo Mondo Family-hotell i sommer.

Se våre gunstige familiepakker i juli her

Sommernyheter

Nå kan du glede deg til mange herlige nyheter til sommeren – både sjarmerende reisemål, flotte hoteller og nye konsepter. Bestill risikofritt med Apollo – det trygge valget!

Se våre nyheter i sommer

Gled deg til å utforske nye sider ved Hellas

Hellas har noe for alle – og i sommer kan du velge mellom over 100 feriesteder. Opplev fantastiske sandstrender og private bukter. Her gir vi deg et lite innblikk i utvalget.

Legg sommerferien til Hellas her

Lev litt mer i Kroatia!

Det er lett å forelske seg i Kroatia. Opplev de eventyrlige øyene på skjærgårdscruise i Kroatia, reis på urban badeferie til Split, eller dra med venner og familie til Makarskas nydelige riviera. Kroatia har noe for alle!

Les mer om Apollos Kroatia


Flere populære reisemål

• Tenerife • Hellas • Kroatia • Thailand • Dubai • Barcelona • Berlin


Reiser med Apollo

Med Apollo reiser du både trygt og komfortabelt til herlige reisemål over hele verden. Velg blant et stort utvalg av reiser – fra charterreiser og treningsreiser til storbyferie, cruisereiser og mye mer. Se våre restplasser eller bestill den neste ferien din i god tid for å få det perfekte rommet på ditt favoritthotell.
Bestill drømmeferien i dag!