f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk med Covid-19
Endre reisefølge kostnadsfritt
Endre dine tilleggsvalg helt fram til 48 timer før avreise

Sommerens store utvalg!

Gjør deg klar for varme solskinnsdager, krystallklart vann og langsomme middager ved vannkanten. Det er på tide å senke skuldrene og sette feriedrømmen ut i live – helt risikofritt.

Les mer og bestill sommerferien her

Vinterreiser 2021/22

Ta en dukkert i det krystallklare vannet i Thailand og opplev fargerike korallrev og uvanlige fisker, spis så mye tapas du makter på en kanarisk taverna eller blir bortskjemt i Emiratene.

Les mer og bestill vinterferien

Gled deg til å utforske nye sider ved Hellas

Hellas har noe for alle – og i sommer kan du velge mellom over 100 feriesteder. Opplev fantastiske sandstrender og private bukter. Her gir vi deg et lite innblikk i utvalget.

Legg sommerferien til Hellas her

Lev litt mer i Kroatia!

Det er lett å forelske seg i Kroatia. Opplev de eventyrlige øyene på skjærgårdscruise i Kroatia, reis på urban badeferie til Split, eller dra med venner og familie til Makarskas nydelige riviera. Kroatia har noe for alle!

Les mer om Apollos Kroatia

Aktive ferier – med fotturer og treningsreiser

Har du som mål i år å spise litt sunnere, være litt mer aktiv og prøve noe nytt? Finn feriepulsen på en aktiv ferie! Vi har et stort utvalg treningsreiser og årets nyhet, fotturer. Lev litt mer!

Les mer om våre treningsreiser

Nyhet! TEMA-reiser

Det svært populære TEMA har endelig funnet veien hjem til Apollos portefølje. Velg blant rundreiser, sykkelreiser, mat- og vinreiser, fotturer, safarireiser, cruise – i tillegg til storbyreiser verden over!

Se utvalget og bestill


Flere populære reisemål

• Tenerife • Hellas • Kroatia • Thailand • Dubai • Barcelona • Berlin


Reiser med Apollo

Med Apollo reiser du både trygt og komfortabelt til herlige reisemål over hele verden. Velg blant et stort utvalg av reiser – fra charterreiser og treningsreiser til storbyferie, cruisereiser og mye mer. Se våre restplasser eller bestill den neste ferien din i god tid for å få det perfekte rommet på ditt favoritthotell.
Bestill drømmeferien i dag!